Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Φωκίδος



Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόκτιστο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι 3 Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στην Επαρχία της Φωκίδος όπου σήμερα το απόγευμα θα ομιλήσει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Εκτός των άλλων σταθμών εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φωκίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, για να ενημερωθεί για τις εργασίες αναστήλωσης του εν λόγω Ιερού Ναού.

Ο Πρόεδρος με την συνοδεία του παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Άμφισσας, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να πληροφορηθεί από τον Ποιμενάρχη μας για την Εκκλησία της Φωκίδος και διάφορα ζητήματα που την απασχολούν. Εν συνεχεία μετέβηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου έγινε μια μικρή ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας κ. Αθανασία Ψάλτη, για τις εργασίες αναστήλωσης που πρόκειται εντός ολίγων ημερών να ξεκινήσουν στον Ιερό Ναό.