Παρουσίαση & ανοιχτή συζήτηση με τους νέους των ΑΤΕΙ Άμφισσας, είχε ο πατέρας Αυγουστίνος (Υπεύθυνος Νεότητας Ι.Μ.)

Με τους νέους των ΤΕΙ Άμφισσας είχε ανοιχτή παρουσίαση και συζήτηση είχε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος πατέρας Αυγουστίνος, ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΤΕΙ (Διοἰκηση Οικονομία Και Επικοινωνία Πολιτιστικών Και Τουριστικών Μονάδων (ΑΜΦ) κας Κατερίνας Γιαλιτάκη. 





Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ἀμφισσας την Πέμπτη 24/11/2016 και ώρα 5 το απόγευμα και είχε σαν θέμα: Μάθε ποιος πραγματικά είσαι! (Α')

Η αίθουσα γέμισε με 100 περίπου σπουδαστές να παρακολουθούν τις ιδιοσυγκρασίες των χαρακτήρων και το θέμα που παρουσιάστηκε με προτζέκτορα. Στο πάνελ βρίσκονταν εκτός της δ/ντριας των ΑΤΕΙ 
κας Κατερίνας Γιαλιτάκη και οι καθηγητές κος Δημήτριος Παπαγιάννης και κος Δημήτριος Σταυράκης.


Υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον από τους φοιτητές κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της παρουσίασης. 

Μετά το τέλος της συζήτησης, ο πατέρας Αυγουστίνος προσκλήθηκε και πάλι από τους παρευρισκόμενους καθηγητές να συνεχίσει το θέμα.

Πριν την αποχώρηση ο π. Αυγουστίνος γνωστοποίησε ότι το Γραφείο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Φωκίδος προσφέρει στους φοιτητές των ΑΤΕΙ Άμφισσας μηνιαίως 8 + 8 κουπόνια για δωρεάν εξέταση σε 2 ιατρούς, κυτταρολόγο και ενδοκρινολόγο.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο που προέκυψε από την όλη παρουσίαση του θέματος ήταν το ότι μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του ΑΤΕΙ ήταν η πρώτη φορά που τοπικός φορέας πραγματοποίησε εκδήλωση για τους φοιτητές(!).