Εορταστική ενοριακή εκδήλωση στην Αγία Ευθυμία Φωκίδος με την παρουσία του Μητροπολίτη μας και του Βουλευτή Φωκίδος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Nεανικού Κέντρου της ενορίας μας στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Αγίας Ευθυμίας, η οποία περιλάμβανε θεατρικό σκετς (Τα Χριστούγεννα του Νίκολα), ποιήματα και παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος. 

Την εορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Φωκίδος π. Νικόλαος Καραγιάννης και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο Βουλευτής Φωκίδος κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιδήμαρχος Δελφών κ. Νικόλαος Λουπάκος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Ευθυμίας κ. Ευθύμιος Κατσαρέλης και πλήθος κόσμου.

Πριν το τέλος αυτής της όμορφης γιορτής ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας μίλησε με λόγους πατρικούς για τα μηνύματα που πέρασαν σε όλους μας τα παιδιά μέσα από τα δρώμενα τα οποία εκτυλίχθηκαν και για το πως πρέπει να εορτάζουμε σωστά ως χριστιανοί τα Χριστούγεννα και ευχήθηκε εις όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Αγιοευθυμιώτων Αθηνών για τα δώρα τα οποία προσέφερε για τα παιδιά της εορτής αλλά και για τα παιδιά που παρακολούθησαν.
Μετά το πέρας της εορτής προσφέρθηκε κέρασμα εις όλους με εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες της ενορίας μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως