Πλήθος Θεσσαλονικέων βρέθηκαν στον Άγιο Γεώργιο Πανοράματος για να ακούσουν τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Πρωτοσύγκελλός μας Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης κατόπιν προσκλήσεως για να ομιλήσει σε εσπερινή σύναξη των πιστών.


Ο Ναός του Αγίου Γεωργίου κατακλίστηκε από πιστούς οι οποίοι προσήλθαν από διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης για να ακούσουν και να δουν τον Γέροντα Νεκτάριο από κοντά και να λάβουν την ευχή του. Το θέμα της ομιλίας του Γέροντος ήταν «γιατί η ταπείνωση είναι οδός σωτηρίας».

Στο τέλος της ομιλίας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Αλέξιος ευχαρίστησε τον Γέροντα Νεκτάριο και τον παρακάλεσε να επισκέπτεται πιο συχνά τη Μακεδονία μας, διότι ο λαός μας τον αγαπά και τον σέβεται καθότι ο Γέροντας βαδίζει στα βήματα των παλαιών και νέων αγίων της Εκκλησίας μας.


Οι πιστοί προσήλθαν στο τέλος να λάβουν όλοι την ευχή του Γέροντα και να σταυρωθούν από το Τίμιο Ξύλο που φέρει στο θαυματουργό επιστήθιο Σταυρό του. Με χαρά ανακοίνωσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Αλέξιος ότι ο λαός παρακολουθεί τις ομιλίες του Γέροντα στο κανάλι του στο YoutubeGeron Nektarios» https://www.youtube.com/GeronNektarios). Όσοι δεν το γνωρίζουν να το βρουν και να συμμετέχουν ενεργά στην παρακολούθηση των ομιλιών του Γέροντα από το διαδίκτυο.


Εκ του γραφείου τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος