Ο "Θησαυρός" της Ερατεινής...









Την Κυριακή το πρωί (17/4/2016) μετά τη Θεία Λειτουργία με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού για τους νέους και νέες (Γυμνασίου-Λυκείου) της Ερατεινής.

Οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν διάφορες ενδιαφέρουσες δοκιμασίες∙ Γρίφους, Κρυπτόλεξα, Ποδο-Bowling, Γλωσσοδέτες, Ισορροπία σε τούβλα κ.α. Αρκετές φορές χρειάστηκε να τρέξουν μεγάλες αποστάσεις, για να συλλέξουν τις πληροφορίες τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τα παιδιά γεμάτα αγωνία, χαρά, γέλιο και ενθουσιασμό προσπαθούσαν να τελειώσουν την κάθε δοκιμασία, ώστε να φθάσουν πιο γρήγορα στο «ποθούμενο». Χρειάστηκαν 2,5 περίπου ώρες μέχρι την τελευταία δοκιμασία.

Ο τελευταίος φάκελος τους οδηγούσε στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου ήταν κρυμμένος ο θησαυρός. Όλοι έψαχναν παντού, για να τον βρουν! Τελικά, μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε. Όλοι οι συμμετέχοντες, δικαιωματικά, μοιράστηκαν το περιεχόμενό του. Βέβαια, ο κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας κέρδισε ξεχωριστό δώρο, ένα mp3.

Όλοι επέστρεψαν στα σπίτια τους λίγο κουρασμένοι αλλά ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Οι νεανικές συνάξεις (12-18 ετών) Ερατεινής υποσχέθηκαν να το επαναλάβουν την επόμενη χρονιά. Ανακοίνωσαν δε ότι στο προσεχές μέλλον θα πραγματοποιηθεί ανάλογο παιχνίδι και για τους μικρούς μας φίλους(παιδιά Δημοτικού).

Ευχαριστούμε τον Θεό για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε!