Νικήτρια η Ερατεινή στο 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου '22

 


    Νικήτρια η ομάδα της Ερατεινής στο 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 2022, στον Ελαιώνα (Τοπόλια) Αμφίσσης. Συμμετείχαν 6 κατηχητικές ομἀδες της Άμφισσας, της Κίρρας, της Περιφέρειας Ευπαλίου οι οποίες δημιούργησαν μια μικτή ομάδα, ενώ οι ομάδες Ιτέας, Γαλαξιδίου και Ερατεινής δημιούργησαν αυτοτελείς ομάδες!!!

  Αναλυτικότερα: Ολοκληρώθηκε με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Θεοκτίστου με επιτυχία το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου των νεανικών εφηβικών συναντήσεων στις 27/3/2022 στον Ελαιώνα (Τοπόλια) Αμφίσσης, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 έφηβοι παίχτες και φίλαθλοι από τις νεανικές συναντήσεις της Εκκλησίας όλου του νομού μας, καθώς νέοι από την Άμφισσα.

  Με την παρουσία και την καθοδήγηση του Υπευθύνου Νεότητας της Μητροπόλεως π. Αυγουστίνου Σύρρου, καθώς και με την βοήθεια των δύο διαιτητών των Γεωργίου Πετράκη και Δημήτρη Λάμπρου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών το Τουρνουά διεξήχθη ανάμεσα σε 4 ομάδες: 1. Την μικτή ομάδα Αμφίσσης-Κίρρας-Περιφ. Ευπαλίου 2. Ιτέας, 3. Γαλαξιδίου και 4. Ερατεινής. Κάθε ομάδα είχε την υποστήριξη του κατηχητή της οι οποίοι φρόντιζαν την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.
  • Η τελική βαθμολογία μετά τους αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής:
  • Η ομάδα του Γαλαξιδίου έλαβε 1 μονάδα
  • Η μικτή ομάδα έλαβε 4 μονάδες
  • Η ομάδα της Ιτέας έλαβε 5 μονάδες
  • Η ομάδα της Ερατεινής έλαβε 6 μονάδες 
  • και ΑΞΙΑ πήρε το ΚΥΠΕΛΛΟ. Συγχαρητήρια σε όλους τους!     
    Η νικήτρια ομάδα έλαβε το Κύπελλο, και ο κάθε παίχτης το μετάλλιο της νίκης!!!  

    Το πιο σημαντικό όμως είναι πως όλα τα παιδιά, χαιρόντουσαν τον αγώνα, έπαιξαν ποιοτικό παιχνίδι χωρίς να υπάρχουν ούτε καν φαινόμενα θυμού, οργής και χωρίς να υπάρχει η αίσθηση του ανταγωνισμού για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου, αλλά έχοντας ως στόχο την καλή συνεργασία και ομαδικότητα, ούτως ώστε να χαρούν τα αλλεπάλληλα παιχνίδια!!

  Συγχαρητήρια από όλους τους προπονητές, κατηχητές και από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος. Και αυτή τη χρονιά, όλοι έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και την οργάνωση του πρωταθλήματος. 

  Κατά την διάρκεια επίσης των αγώνων οι παίχτες είχαν την ευκαιρία για ένα διάλειμμα, κατά το οποίο τους προσφέρθηκαν ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ κερασμένα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόκτιστο, αλλά και υπέροχες πατατόπιτες, κρουασάν πάντα νηστίσιμα λόγω Σαρακοστής.

    Η διαφορά σε σχέση με τις άλλες χρονιές ήταν ότι φέτος έπαιξαν μαζί με τις ομάδες τους και οι κατηχητές-ιερείς οι οποίοι έδειξαν ποιότητα ήθους αλλά και καλή ποδοσφαιρική γνώση. 
Τέλος στον καθιερωμένο αγώνα που έγινε μεταξύ Παιδιών - Πατέρων, για μια φορά ακόμα οι ΑΗΤΤΗΤΟΙ πατέρες και οι συν αυτώ, νίκησαν διατηρώντας τον τίτλο των ΑΗΤΤΗΤΩΝ!
  
    Μεγάλη ήταν η επιτυχία του μικρού πρωταθλήματος και αν μη τι άλλο αποτελεί ένα ωραίο κίνητρο για να συνεχίσουμε.

  Να ευχαριστήσουμε τον Θεό μας για την χθεσινή επιτυχία! Δοξασμένο το όνομά Του!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Φωκίδος (Ε.Π.Σ.) για την άδεια διεξαγωγής όσων νέων είναι κάτοχοι Δελτίου Ποδοσφαιριστή, καθώς και την άδεια του Δήμου Δελφών για την παραχώρηση του χώρου!

     Από το Γραφείο Νεότητας
της Ιεράς Μητροπόλεως ΦωκίδοςΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ


ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΚΙΡΡΑΣ & ΠΕΡΙΦ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ