Α΄ βραβείο Διαγωνισμού Φωτογραφίας στην τελειόφοιτο Λυκείου Κων/να Μπένου, Β΄ βραβείο στην τελειόφοιτο Λυκείου Κατερίνα Παπαϊωάννου & το Γ’ βραβείο στο μαθητή Γιώργο Ανδρεόπουλο.

Αγαπητοί μας φίλοι, σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα του 1ου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα την ‘‘ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας το μήνα Φεβρουάριο στην περιφέρεια Ευπαλίου Ποτιδάνειας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα των νεανικών συνάξεων στο Καστράκι Δωρίδος, το βραδάκι της 18ης Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30.


Όλα τα έργα αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από 3 έγκριτους καλλιτέχνες. Την επιτροπή αποτελούσαν οι :
Ο Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλος, 1ο βραβείο παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα “«Πάσχα στην Χριστιανική Ανατολή» το 2013.
Η Σοφία Λογοθέτη, ζωγράφος.
Το “Στούντιο Κανέλλος”, Αφοι Κανέλλου, φωτογράφοι.

Ο υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος πατέρας Αυγουστίνος, ανέλαβε την επιμέλεια της εκδήλωσης και ανέφερε ότι οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ήταν συνολικά 37.

Από τα 37 συνολικά έργα που κατατέθηκαν διακρίθηκαν τα 6 έργα.

Από αυτά τα 6 έργα βραβεύτηκαν με χρηματικό ποσό και έπαινο τα τρία καλύτερα. Το 3o βραβείο πήρε ο μαθητής Γεώργιος Ανδρεόπουλος με βαθμό αξιολόγησης 8,56, το 2ο βραβείο η τελειόφοιτος Λυκείου Κατερίνα Παπαϊωάννουμε βαθμό αξιολόγησης 9,10, ενώ το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην επίσης τελειόφοιτο Λυκείου Κων/να Μπένου με βαθμό αξιολόγησης 9,13. Τα χρηματικά ποσά των 30, 50 και 100 € πήραν αντίστοιχα οι βραβευθέντες μαζί με κορνιζαρισμένη την φωτογραφία τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα χειροκροτήματα των παιδιών των νεανικών συνάξεων και έφυγαν όλοι χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, 

καλή επιτυχία και στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Καλή Σαρακοστή

Από το Γραφείο Νεότητας
της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος