Με την ευλογία του Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου οι νέοι των χριστιανικών συναντήσεών μας πραγματοποίησαν εκδρομές (Αθήνα, Γιάννενα, Καλάβρυτα)


Η αγάπη και το ενδιαφέρον του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου για την πνευματική και χριστιανική πρόοδο των νέων συνεχίζεται αμείωτο. Το Γραφείο Νεότητος που για πρώτη φορά ιδρύθηκε από τον ίδιο και έθεσε ως υπεύθυνο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεώς μας, εργάζεται καθημερινά πυρετωδώς, ώστε οι νέοι μας να κατανοήσουν ότι η μόνη ελπίδα σωτηρίας της πατρίδος μας, των οικογενειών μας, αλλά και ιδιαίτερα του καθενός από εμάς είναι η Εκκλησία μας. Μια εκκλησία που μεταδίδει ζωντανά το μήνυμα της σωτηρίας, της αγάπης, της αλληλεγγύης και της μεταμόρφωσης κάθε χωριού και πόλης σε μια χριστοπολιτεία. 

Τις ημέρες αυτές με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου μας οι ενοριακές συναντήσεις νέων μας μαζί με τους κατηχητές τους, πραγματοποίησαν εκδρομές σε Αθήνα, Γιάννενα, Καλάβρυτα κλπ. Δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως