Λαοθάλασσα στη Μανάγουλη Δωρίδος για να παρακολουθήσει το θεατρικό έργο της Μητροπόλεώς μας

Από την ημέρα που ανέλαβε Μητροπολίτης της Θεοσώστου Μητροπόλεώς μας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκτιστος, εργάζεται ακατάπαυστα για τη σωτηρία του λαού της Φωκίδος. Όλοι οι χριστιανοί της Φωκίδος έχουν αντιληφθεί ότι την τελευταία πενταετία, υπάρχει μια νέα πνοή στην Εκκλησία μας. Όλα τα χωριά και οι πόλεις μας γεύονται της λειτουργικής και ποιμαντικής φροντίδας του νέου Ποιμενάρχου μας.

Ο ιερός κλήρος και ο λαός μας τον τιμά, τον σέβεται, τον θεωρεί πατέρα και πνευματικό ηγέτη του τόπου μας. Όπου ο Επίσκοπος εκεί και η Εκκλησία. Τούτο το ζούμε καθημερινά, διότι η αγάπη και το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα για τη νεολαία μας είναι φανερή.

Αυτό τον έχει καταστήσει αγαπητό όχι μόνο εντός του Νομού Φωκίδος, αλλά και εκτός Νομού μας.

Αυτή την αγάπη και το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη μας γευθήκαμε για μια φορά ακόμα την Κυριακή το απόγευμα 26 Ιανουαρίου 2020 στον πολυχώρο «Φλόγες» στο χωριό Μανάγουλη, όπου η θεατρική ομάδα νέων της Μητροπόλεώς μας, η οποία δημιουργήθηκε με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου, παρουσίασε το θεατρικό έργο «Όσα κρύβουν οι καρδιές μας».

Το πλήθος του λαού χειροκροτούσε συνεχώς τη θεατρική ομάδα της Μητροπόλεώς μας. Νέοι πάσης ηλικίας αλλά και μεγάλοι έλαβαν την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας αλλά και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.

Να τονίσουμε ότι το θεατρικό έργο παίχτηκε για πρώτη φορά στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αμφίσσης την 1η Δεκεμβρίου 2019.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.