Ο Βουλευτής της Φωκίδος και το Παράρτημα Αντικαρκινικής εταιρείας στον Μητροπολίτη Φωκίδος

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Φωκίδος επισκέφθηκε στα νέα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Ιωάννης Μπούγας για να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Μετά τις ανταλλαγές των ευχών ο αξιότιμος κ. Βουλευτής μας ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους των νέων γραφείων του πρώτου και του δευτέρου ορόφου και συνεχάρη άπαντες για το πνευματικό, κοινωνικό, ιεραποστολικό, φιλανθρωπικό και κτιριακό έργο το οποίο έχει επιτελέσει η Ιερά Μητρόπολη.

Επίσης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη επισκέφθηκαν για ευχές και το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, όπου εκπροσώπησε η Πρόεδρος κ. Γεωργία Καπαρέλη μετά της κ. Κονδυλίας Λούρμπα, μέλος της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως μετά των εκπροσώπων της αντικαρκινικής εταιρείας, ο Σεβασμιώτατος εκδήλωσε την άμεση συμπαράστασή του και το ενδιαφέρον του για το επιτελούμενο έργο, δηλώνοντάς τους ότι η Ιερά Μητρόπολη σε οτιδήποτε μπορεί θα στέκεται πάντοτε δίπλα τους διότι το επιτελούμενο από αυτούς έργο είναι θεάρεστο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως