Ο Μητροπολίτης Φωκίδος στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας για το παιχνίδι γνώσεων χριστιανισμού και ελληνισμού

Στις 3 Ιανουαρίου 2020, από το πρωί στις 10:00 έως και το απόγευμα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώθηκαν οι νέοι Γυμνασίου και Λυκείου όλων των ενοριακών νεανικών συναντήσεων της Ι. Μητροπόλεώς μας μαζί με τους κατηχητές τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμφίσσης, για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό γνώσεων χριστιανισμού και ελληνισμού.

Γέμισε το Πνευματικό Κέντρο με 160 περίπου νέους και νέες που μπόρεσαν να προσέλθουν για να λάβουν μέρος στην ετήσιο διαγωνισμό γνώσεων. Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Θεόκτιστος μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, τον Γενικό Αρχιερατικό Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Καραγιάννη και άλλους κληρικούς της Μητροπόλεώς μας, βρέθηκαν κοντά στους νέους παρακολουθώντας το παιχνίδι γνώσεων «πάτα το», το οποίο ετοίμασε όπως κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης μας συνεχάρη τους νέους για τη συμμετοχή τους και τους προσκάλεσε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου για να συμμετάσχουν στο νεανικό γεύμα που θα πραγματοποιήσει για τους νέους των νεανικών ενοριακών συναντήσεων, που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολή μας. Οι νέοι μας καταχειροκρότησαν και ευχαρίστησαν τον Ποιμενάρχη μας που στέκεται συνεχώς δίπλα τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως