Ο Μητροπολίτης Φωκίδος θα γευματίσει με τους νέους Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριακών συνάξεων της Μητροπόλεώς μας



Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα ως Μητροπολίτης Φωκίδος έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα νειάτα του τόπου μας. Προς τούτο δημιούργησε για πρώτη φορά το Γραφείο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεώς μας, το οποίο διοργανώνει ετησίως πολλές εκδηλώσεις για τους νέους που συμμετέχουν στα κατηχητικά και στις ενοριακές νεανικές συνάξεις της εκκλησίας μας.

Επίσης το Γραφείο Νεότητος εκδίδει έγχρωμα έντυπα και βιβλία κατηχητικού περιεχομένου τα οποία διανέμει δωρεάν η Ιερά Μητρόπολή μας προς όλους τους νέους μας, με σκοπό να τους προφυλάξει από τις παγίδες που η σύγχρονη ζωή προβάλλει και δημιουργεί εθισμούς όπως είναι, ο αλκοολισμός, το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, το ίντερνετ κλπ.


Στις 8 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Σάββατο ο Σεβ. Μητροπολίτης μας με προσωπική πρόσκληση απευθύνθηκε προς τους νέους Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριακών συναντήσεων, για να γευματίσουν μαζί του και να συνομιλήσουν σε μεγάλο εστιατόριο της πόλεώς μας. Ο Μητροπολίτης μας καλεί όλους τους νέους να δηλώσουν στους κατηχητές τους συμμετοχή στη συνάντηση – γεύμα μαζί του.


Εκ του γραφείου τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως